• نوشته‌های تازه

  • آخرین دیدگاه‌ها

  • بایگانی

  • دسته‌ها

  • اطلاعات

  • تاریخ : ۱۳۹۷/۰۲/۲۲ - ۱۰:۳۱

    اندیمشک نوین: جوان ۲۵ ساله اندیمشکی محکوم به قصاص نفس با تلاش و کوشش فراوان مسئول امور اداری و اعضاء شورای حل اختلاف اندیمشک از چوبه دار نجات یافت.

    اندیمشک نوین: جوان ۲۵ ساله اندیمشکی محکوم به قصاص نفس با تلاش و کوشش فراوان مسئول امور اداری و اعضاء شورای حل اختلاف اندیمشک از چوبه دار نجات یافت.

     

     

    به گزارش اندیمشک نوین، جوان ۲۵ ساله اندیمشکی محکوم به قصاص نفس با تلاش و کوشش فراوان مسئول امور اداری و اعضاء شورای حل اختلاف اندیمشک از چوبه دار نجات یافت.

    ماجرا از این قرار بود، سال ۱۳۹۱ جوانی در درگیری خانوادگی دایی خود را به قتل رساند و با معرفی خود به کلانتری، پرونده‌ای با موضوع قتل عمد تشکیل و در دادگاه ثبت و منجر به صدور حکم قصاص وی شد.

    این جوان که از کار خود پشیمان شده بود سال‌ها و ماه‌ها در انتظار اجرای حکم اعدام خود بسر می‌برد که سرانجام با پیگیری مستمر و تلاش‌های فراوان مسئول امور اداری و اعضاء شورای حل اختلاف اندیمشک و همکاری معتمدین و خیرین محلی و برگزاری چندین جلسه با خانواده مقتول، این جوان برای اجرای حکم قصاص در پای چوبه دار حاضر شد و در حالی که مرگ را در یک قدمی خود احساس می‌کرد خوشبختانه اولیاء دم طناب دار را از گردن وی بیرون کشیده و با این کار خداپسندانه جوان اندیمشکی را از مرگ حتمی نجات دادند.

    اخبار ایران و جهان

    اخبار آبادان

    Untitled Document