اندیمشک نوین: رئیس اتحادیه تلفن همراه اندیمشک گفت: صنف موبایل واقعاً در تأمین کالا با رکود و مشکلات عدیده مواجه شده و با وجود وعدههای مسؤولان، متأسفانه در عمل افق روشنی در این زمینه دیده نمیشود.
به گزارش اندیمشک نوین، بهروز دهقانی فرد، رئیس اتحادیه تلفن همراه اندیمشک اظهار کرد: صنف موبایل واقعاً در تأمین کالا با رکود و مشکلات عدیده مواجه شده و با وجود وعدههای مسؤولان، متأسفانه در عمل افق روشنی در این زمینه دیده نمیشود.
وی افزود: در شرایط پیش رو و با توجه به اعمال تحریمهای ظالمانه از سوی آمریکا و نوسانات شدید ارزی، تأمین کالا برای صنوفی که با دلار سر و کار دارند بهشدت دشوار شده است.
دهقانی فرد با اشاره به اینکه تلفن همراه یک کالای وارداتی محسوب میشود، توضیح داد: با توجه به طولانی شدن روند بررسی پروندههای تعزیراتی واردکنندگانی که با نرخ دولتی اقدام به واردات کالا کرده و مرتکب گرانفروشی و ارائه کالا با نرخ آزاد شدهاند، رکود نسبی بر این صنف حکمفرما شده است تا جایی که دیگر ویترین موبایل فروشان جذابیتی برای مشتریان ندارد.
نفی انحصار واردات گوشی راهی برای رونق بخشیدن بازار موبایل
رئیس اتحادیه تلفن همراه اندیمشک بیان کرد: مسؤولان مربوطه باید نسبت به تأمین کالای این صنف اقدامات فوری و مفید نظیر خارج کردن واردات گوشی موبایل از انحصار عدهای خاص و ایجاد امکان واردات توسط متقاضیان واجد شرایط از مراجع رسمی کنند. این موضوع، یکی از راههای مؤثری است که میتواند دوباره این صنف جوان و واحدهای صنفی نیمه فعال و بهنوعی در حال ورشکستگی را جان دوباره دهد.
وی خاطرنشان کرد: فراموش نکنیم که هر واحد صنفی علیرغم متراژ کمی که برای فروش و تعمیر موبایل نیاز دارد، دستکم برای سه تا پنج نفر بهصورت مستقیم ایجاد اشتغال و امرار معاش کرده است که عدم تأمین کالا، باعث تعدیل این نیروها که اکثر قریب بهاتفاق آنها جوان و با تجربه هستند، شده و شرایط سخت و ناگواری را برای گذران امور عادی زندگی آنان ایجاد کرده است.
دهقانی فرد گفت: به امید اینکه بر اساس صحبتهای مطرحشده توسط مسؤولان ذیربط تا چند روز آینده دوباره شاهد رونق، آرامش و ثبات در واحدهای صنفی موبایل باشیم که این امر بهطورقطع با تأمین کالای موردنیاز امکانپذیر خواهد بود.