اندیمشک نوین: رئیس اداره کتابخانههای اندیمشک به اقدامات مختلف این اداره در پی شیوع ویروس کرونا پرداخت و گفت: کتابداران اندیمشکی در شبکه مجازی «کتابخوانان» به اجرای فعالیتهای متنوعی ویژه کودکان تا بزرگسالان پرداختهاند.
به گزارش اندیمشک نوین، فریبا لطفیبافنده در خصوص اقدامات کتابخانههای اندیمشک در پی شیوع ویروس کرونا اظهار کرد: با توجه به تعطیل شدن کتابخانههای عمومی از اسفندماه سال گذشته بر اساس هشدار وزارت بهداشت و ستاد ملی مدیریت ویروس کرونا، کتابداران فعالیتهای خود را بهصورت مجازی آغاز کردند.
رئیس اداره کتابخانههای اندیمشک با اشاره به راهاندازی شبکه مجازی «کتابخوانان» پس از ایام نوروز از سوی نهاد کتابخانههای عمومی در پیامرسان «بله» افزود: کتابداران در این شبکه مجازی به فعالیتهایی از جمله پویش معرفی کتاب ویژه کودکان تا بزرگسالان، قصهخوانی و نمایشنامهخوانی، جمعخوانی خانوادگی، کاردستی، سرگرمی و مسابقه نقاشی کودکان با موضوع کرونا پرداختند.
وی اذعان داشت: در شبکه مجازی «کتابخوانان»، گام موثری در اطلاعرسانی به اعضا، معلمان و مربیان مهدکودکها جهت مشارکت در معرفی بهترین کتاب مطالعه شده، برداشته شد.
لطفیبافنده با بیان اینکه دهمین دوره جشنواره «کتابخوانی رضوی» با معرفی ۱۲ عنوان کتاب، خانوادهها، دانشآموزان، دانشجویان و گروههای مختلف سنی را به حضور در این ضیافت کتابخوانی دعوت کرده تصریح کرد: شرکت در این جشنواره در قالبهای چهارگزینهای، نقاشی، داستانک، پویش کتابخوان و از طریق مراجعه به سایت جشنواره به نشانی www.samakpl.ir امکانپذیر است.
وی به اهمیت و نقش جشنواره «کتابخوانی رضوی» اشاره کرد و ادامه داد: شهروندان عضو کتابخانههای عمومی و غیرعضو میتوانند با شرکت در این جشنواره، با مطالعه از اوقات فراغت در قرنطینه بهخوبی استفاده کنند و با سیره و زندگی امام رضا (ع) نیز آشنا شوند.
رئیس اداره کتابخانههای اندیمشک با اشاره به اینکه فضای مجازی سرگرمکننده و مفید است اما نمیتواند جایگزین کاملی برای کتاب و کتابخانه باشد یاد آور شد: کودکان و نوجوانان بهعنوان بیشترین مخاطبان کتابخانهها، کلیپهای مناسبی را از جمله نقاشی، پویش معرفی کتاب، شعر و کاردستی برای ما ارسال کردند.