به گزارش اندیمشک نوین، فریدون حسنوند با بیان این مطلب افزود: معادن حبس شده جزو انفال کشور به شمار می رود و باید در اختیار دولت و حاکمیت برای تحقق فرمایشات مقام معظم رهبری در خصوص جهش و رونق تولید قرار بگیرند.
وی تصریح کرد: اشتغالزایی، عدم وابستگی در حوزه مواد معدنی، ارز آوری و تأمین مواد اولیه واحدهای تولیدی دستاوردها و پیامدهای ناشی از اجرای این طرح بزرگ خواهد بود.
رییس کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: ایران یکی از کشورهای غنی در حوزه معدن است، اما نتوانسته در حد انتظارات و متناسب با ظرفیت ها جایگاه خود را در دنیا تثبیت نماید که یکی از مهمترین دلایل آن همین معادن راکد و محبوس بوده است.
حسنوند ادامه داد: افرادی از سالها قبل با عناوین مختلف مجوزهای معادن را گرفته اند، اما عملاً در بخش استخراج و تأمین مواد اولیه شرکتهای تولیدی قدمی برنداشتند و رکود معادن و پتانسیل های خدادادی و طبیعی کشور را موجب شدند که این موضوع باعث شد کارخانه هایی که نیاز اولیه شان این مواد معدنی بوده است، عمدتا یا تعطیل شوند یا به واردات روی آورند و وابستگی ما را چند برابر کردند که اجرای طرح آزاد سازی معادن در جهت قطع این وابستگی هاست و می بایست دیدگاه ها را نسبت به اجرای این طرح مثبت کنیم.