به گزارش اندیمشک نوین، معاون سیاسی اجتماعی استانداری خوزستان در این آیین با اشاره به نقش جریان ساز هنر در جامعه گفت: هنرهای نمایشی در صورتی که همراه با محتوای متناسب و بیان دغدغههای فرهنگی، اجتماعی و سیاسی باشد می تواند در شکوفایی جامعه موثر باشد.
عبدالله افرازه شهاوند بیان کرد: توجه به مسایل روز و دغدغههای مردمی، ویژگی های مهمی است که یک اثر هنری را به زبان گویای جامعه تبدیل می کند.
وی با بیان اینکه هنرهای نمایشی در بخش های مختلف نفوذ و تأثیرگذاری دارد افزود: یکی از ویژگی های بارز جشنواره تئاتر استانی برنا، حضور کارگردانان کار اولی است چرا که خروجی چنین جشنواره ای شناسایی استعدادهای جوان به این هنر اثرگذار است.
رویدادهای تعطیل شده فرهنگی خوزستان را احیا می کنیم
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستان، نیز در این آیین بیان کرد: رویدادهای متعدد فرهنگی و هنری خوزستان طی سال های اخیر به دلایل مختلف از جمله کرونا به تعطیلی کشیده شده اند که احیای این رویدادها به عنوان اولویت دنبال میشود.
مجید منادی با بیان اینکه بسیاری از رویدادهای تعطیل شده فرهنگی و هنری شاخص خوزستان احیا شده است، گفت: اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی با همکاری هنرمندان پرتلاش و دغدغه مند استان طی ۲ سال اخیر تمام تلاش خود را برای فعال سازی دوباره رویدادهای هنری شاخص انجام داده است و این روند ادامه خواهد داشت.
وی با بیان اینکه جشنواره ملی تئاتر لالههای سرخ اندیمشک از جمله رویدادهای مهم هنری امسال با جدیت و همت هنرمندان برگزار خواهد شد، اظهار کرد: هر چه قدر که برای فرهنگ و هنر هزینه کنیم، برای اسلام و انقلاب سرمایه گذاری کردهایم که قطعا در جامعه، زودبازده و تأثیرگذار خواهد بود.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی، تئاتر را ابزاری برای رشد فرهنگی و اجتماعی و همچنین انتقال مفاهیم دینی دانست و گفت: امروز تئاتر در دنیا یک هنر و سرگرمی نیست، بلکه یک آموزش عمومی است.
سومین دوره جشنواره استانی تئاتر بُرنا خوزستان که از ۲۸ شهریور با حضور ۱۵ گروه از ۱۰ شهرستان خوزستان در تالار خورشید اندیمشک آغاز شد، ۳۱ شهریور ماه با معرفی برگزیدگان به کار خود پایان داد.