تاریخ : جمعه, ۱۷ مهر , ۱۴۰۵ Friday, 9 October , 2026
♥0
معاون مسکن شهری بنیاد مسکن کشور:

طرح مسکن ملی اندیمشک گره‌گشایی می‌شود

  • کد خبر : 9172
  • ۱۷ مهر ۱۴۰۵ - ۱۵:۲۶
طرح مسکن ملی اندیمشک گره‌گشایی می‌شود

اندیمشک نوین: معاون مسکن شهری بنیاد مسکن کشور با اشاره به پیشرفت ۸۵ درصدی گام دوم طرح مسکن ملی اندیمشک گفت: تعیین تکلیف، رفع موانع اجرایی و سرعت بخشی به روند ساخت طرح ۲۲۰ واحد مسکن ملی این شهرستان در دستور کار است.

به گزارش اندیمشک نوین، سیدمهدی هدایت در حاشیه بازدید از روند تکمیل طرح‌های مسکن ملی اندیمشک بیان کرد: طرح‌های مسکن ملی اندیمشک در ۲ مرحله ۲۲۰ واحدی تعریف شده که ۲۲۰ واحد گام نخست تکمیل شده است و ۲۲۰ واحد گام دوم این طرح نیز هم اکنون ۸۵ درصد پیشرفت فیزیکی دارد.

وی طرح مسکن اندیمشک را یکی از طرح‌های بسیار خوب و باکیفیت مسکن در کشور دانست و افزود: زیرساخت‌های خدماتی مورد نیاز این طرح با همت تمام مجموعه شهرستان به طور کامل تکمیل شده که نشان از عزم مسوولان اندیمشک برای تکمیل هرچه سریعتر این طرح است.

گام دوم طرح ملی مسکن اندیمشک در مرحله نصب تجهیزات است

معاون مسکن شهری بنیاد مسکن کشور گفت: توافق میان انبوه سازان و متقاضایان طرح ملی مسکن اندیمشک به منظور تعیین تکلیف قیمت باقی مانده برای تکمیل این طرح ضروری است.

وی ادامه داد: قیمت مصالح و تجهیزات ساختمانی در ماه‌های اخیر به دلیل شرایط خاص کشور با افزایش مواجه شده است و در چنین شرایطی ایجاد توافق میان پیمانکاران و متقاضیان ضرورت دارد.

هدایت با اشاره به تکمیل سازه‌های طرح ۲۲۰ واحدی اندیمشک گفت: این واحدهای مسکن در مرحله نصب تجهیزات قرار دارند که با توجه به شرایط این طرح، راهکارهایی برای گره گشایی از آن پیش بینی شده است.

پیشنهاد پرداخت ۲ میلیارد ریال تسهیلات از صندوق ملی مسکن

معاون مسکن شهری بنیاد مسکن کشور اظهارکرد: سقف تسهیلات پرداختی به طرح ملی مسکن اندیمشک از ۶ هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال به هشت هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال افزایش یافته است تا بخشی از نقدینگی مورد نیاز برای تکمیل این طرح تامین شود.

وی بهره‌گیری متقاضیان از تسهیلات قرض الحسنه صندوق ملی مسکن را یکی از راهکارهای پیشنهادی دانست و افزود: پرداخت تسهیلات قرض الحسنه ۲ میلیارد ریالی از صندوق ملی مسکن به متقاضیان یکی از پیشنهادهایی است که برای گره گشایی از وضعیت کنونی مسکن ملی اندیمشک مطرح است.

امکان بهره‌برداری از طرح ملی مسکن تا دهه فجر امسال وجود دارد

معاون مسکن شهری بنیاد مسکن کشور گفت: متقاضیان طرح ملی مسکن اندیمشک که جزو خانوارهای دهک‌های یک تا چهار هستند نیز می‌توانند تسهیلات قرض الحسنه ۱۰ ساله تا سقف چهار میلیارد ریال دریافت کنند.

وی با بیان اینکه تکمیل هرچه سریعتر طرح‌های مسکن ملی اندیمشک به طور قطع به نفع متقاضیان است، افزود: یکی از راهکارهای پیشنهادی تسویه پیمانکاران در این مرحله و پرداخت مستقیم تسهیلات به خود متقاضیان برای تکمیل این واحدها است.

هدایت ادامه داد: با توجه به اینکه این واحدهای مسکونی از نظر سازه ای تکمیل هستند، پرداخت مستقیم تسهیلات به مردم و تقسیط این تسهیلات موجب می‌شود تا هزینه تمام شده برای بهره برداری از این واحدها نیز کاهش یابد چراکه مردم ارزان تر از انبوه ساز واحد مسکونی را تکمیل و تجهیز می‌کنند.

وی با بیان اینکه درصورت توافق میان متقاضیان و پیمانکاران این طرح امکان بهره برداری از طرح‌های مسکن ملی اندیمشک در دهه فجر امسال وجود دارد، افزود: راهکارهای اجرایی و تصمیم نهایی در نشست جمع بندی این سفر با حضور کارشناسان، مسوولان شهرستان و نمایندگان متقاضیان اتخاذ می‌شود.

طرح نهضت ملی مسکن در این شهرستان در هشت هکتار و در قالب ۲ گام اجرایی شد. گام نخست این طرح با ۲۲۰ واحد تکمیل و تحویل متقاضیان شد و گام دوم این طرح نیز با ۲۲۰ واحد پیشرفت فیزیکی ۸۵ درصدی دارد.

این تعداد واحد مسکونی در ۲ سایت مجزا و در بلوک‌های چهار واحدی در ۲ طبقه ساخته شده که میانگین متراژ این واحدها ۱۰۰ مترمربع است.

هشت هزار و ۹۳۶ نفر در طرح نهضت ملی مسکن اندیمشک ثبت نام کردند که یک هزار و ۱۷۰ نفر از متقاضیان تاکنون تایید نهایی شده‌اند. از متقاضیان تایید نهایی شده در این شهرستان برای ۴۴۰ نفر در شهر اندیمشک و ۵۵۰ نفر در شهر آزادی تخصیص طرح انجام شده است.

درمجموع احداث یک هزار و ۶۴ واحد در قالب طرح مسکن ملی در اندیمشک هدف گذاری شده است.

لینک کوتاه : https://andimeshknovin.ir/?p=9172

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.