• نوشته‌های تازه

  • آخرین دیدگاه‌ها

  • بایگانی

  • دسته‌ها

  • اطلاعات

  • تاریخ : ۱۴۰۲/۰۱/۲۸ - ۱۱:۱۳

    اندیمشک نوین: رییس هیات کشتی خوزستان گفت: با هماهنگی فدراسیون میزبانی رقابت های بین المللی کشتی فرنگی نوجوانان به اندیمشک واگذار و در این پیکارها ۶ تیم خارجی حضور دارند.

    به گزارش اندیمشک نوین، رمضان جمالپور بیان کرد: این رقابت ها با عنوان جام شهدای اندیمشک روزهای هفتم و هشتم اردیبهشت ماه با حضور نمایندگانی از کشورهای خارجی و کشتی گیران داخلی به میزبانی اندیمشک برگزار می شود.

    وی افزود: در این پیکارها تیم هایی از کشورهای ارمنستان، مجارستان، چک اسلواکی، قزاقستان، صربستان و مولداوی و پنج تیم داخلی با یکدیگر به رقابت می پردازند.

    رییس هیات کشتی خوزستان با بیان اینکه ورود تیم ها روز ششم اردیبهشت ماه خواهد بود گفت: تیم ملی نوجوانان ایران به همراه چهار تیم از کشورمان که هنوز نامشان مشخص نیست در این رقابت ها حضور دارند.

    وی افزود: با توجه به جایگاه کشتی خوزستان، تلاش می کنیم یک یا ۲ تیم از استان در این پیکارها حاضر باشند.

    گفتنی است میلاد قلاوند، محسن جلیلیان، امین تادین و جلال حبیبی داوران بین المللی استان در این مسابقات نیز قضاوت خواهند کرد.

     

    اخبار ایران و جهان

    اخبار آبادان

    Untitled Document