تاریخ : شنبه, ۲۹ آذر , ۱۴۰۴ Saturday, 20 December , 2025
0

سقوط خودرو به کانال آب در اندیمشک ۲ فوتی برجای گذاشت

  • کد خبر : 9071
  • ۲۹ آذر ۱۴۰۴ - ۹:۱۳
سقوط خودرو به کانال آب در اندیمشک ۲ فوتی برجای گذاشت

اندیمشک نوین: رئیس مرکز اورژانس پیش‌بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم‌پزشکی جندی شاپور اهواز، از وقوع حادثه‌ی دلخراش سقوط یک دستگاه خودروی سواری پژو ۴۰۵ به درون کانال آب در محور اندیمشک – سد دز (کیلومتر ۵) خبر داد.

به گزارش اندیمشک نوین، مهران احمدی بلوطکی، رئیس مرکز اورژانس پیش‌بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم‌پزشکی جندی شاپور اهواز، از وقوع حادثه‌ی دلخراش سقوط یک دستگاه خودروی سواری پژو ۴۰۵ به درون کانال آب در محور اندیمشک – سد دز (کیلومتر ۵) خبر داد و اظهار کرد: این حادثه در ساعت ۰۶:۳۲ صبح روز بیست‌وهفتم آذرماه ۱۴۰۴ به مرکز ارتباطات اورژانس ۱۱۵ گزارش شد و بلافاصله تیم‌های عملیاتی اورژانس اندیمشک به محل اعزام شدند.

احمدی بلوطکی افزود: در این حادثه، یک نفر آقای ۲۵ ساله مصدوم شد که پس از انجام اقدامات درمانی اولیه توسط کارشناسان اورژانس، جهت ادامه درمان به بیمارستان امام علی (ع) اندیمشک منتقل گردید.

وی ادامه داد: متأسفانه دو نفر آقا به ترتیب ۲۱ و ۲۵ ساله نیز در این سانحه جان خود را از دست دادند.

رئیس مرکز اورژانس پیش بیمارستانی خوزستان در پایان ضمن ابراز تأسف از وقوع این حادثه؛ از رانندگان خواست در هنگام رانندگی در محورهای لغزنده و حاشیه سدها و کانال‌های آبی با سرعت مطمئنه و احتیاط کامل تردد کنند تا از بروز حوادث ناگوار جلوگیری شود.

لینک کوتاه : https://andimeshknovin.ir/?p=9071

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.