تاریخ : جمعه, ۱۹ اردیبهشت , ۱۴۰۴ Friday, 9 May , 2025
0

تنیسور خوزستانی قهرمان تنیس‌روی‌میز کشور شد

  • کد خبر : 8603
  • ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۱۶:۲۵
تنیسور خوزستانی قهرمان تنیس‌روی‌میز کشور شد

اندیمشک نوین: دور دوم مسابقات تنیس‌روی‌میز رده‌بندی دسته برتر آقایان بزرگسالان کشور با معرفی برترین‌ها و نفرات راه‌یافته به انتخابی تیم ملی و درخشش تنیسور خوزستانی در قزوین خاتمه یافت.

به گزارش اندیمشک نوین؛ مسابقات تنیس‌روی‌میز رده‌بندی دسته برتر بزرگسالان کشور گرامیداشت زنده‌یاد روح‌اله شیشه‌گرها با قهرمانی افشین نوروزی از خوزستان و نایب‌قهرمانی محمدجواد سهرابی از استان مرکزی و کسب سکوی سومی آرین غفاری از استان البرز به پایان رسید.

این رقابت‌ها با حضور ۱۶ بازیکن برتر به مدت سه روز و با سرداوری علیرضا حجازیان و داریوش ضرغام پور به میزبانی خانه تنیس‌روی‌میز قزوین برگزار شد.

ده بازیکن برتر رقابت‌های دسته برتر بزرگسالان، به همراه چهار بازیکن برتر رتبه‌بندی جهانی، ۱۴ نفر نهایی رقابت‌های انتخابی تیم ملی برای حضور در بازی‌های کشورهای اسلامی و قهرمانی آسیا را تشکیل می‌دهند.

رقابت‌های انتخابی تیم ملی از ۲۷ تا ۲۹ خردادماه به میزبانی بابل برگزار خواهد شد.

در مراسم اختتامیه این رقابت‌ها، مهرداد علی قارداشی رئیس فدراسیون، ابراهیم درستی عضو هیئت‌رئیسه و داوود محمدی رئیس هیئت تنیس‌روی‌میز استان قزوین حضور داشتند و جام، مدال و حکم قهرمانی را به برترین‌های این مسابقات اهدا نمودند.

همچنین محمدحسن حبیبی از استان قم در پایان این رقابت‌ها به‌عنوان بازیکن اخلاق انتخاب شد و جایزه ۲۰ میلیون‌ریالی این بازیکن از سوی محسن شیشه‌گرها سرمربی تیم ملی هوپس اهدا شد.

لینک کوتاه : https://andimeshknovin.ir/?p=8603

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.