تاریخ : جمعه, ۱۹ اردیبهشت , ۱۴۰۴ Friday, 9 May , 2025
0

فولاد فاتح دربی جنوب

  • کد خبر : 8607
  • ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۱۶:۲۷
فولاد فاتح دربی جنوب

اندیمشک نوین: دیدار تیم‌های فولاد و استقلال خوزستان در چارچوب رقابت‌های هفته بیست و نهم لیگ برتر، با برتری تیم میزبان به پایان رسید.

به گزارش اندیمشک نوین؛ تیم‌های فولاد و استقلال خوزستان پنجشنبه‌شب در ورزشگاه شهدای فولاد اهواز به مصاف هم رفتند که این دیدار با برتری دو بر یک فولاد به پایان رسید.

در این دیدار اتکیر یوسوپوف، مجتبی نجاریان، موسی کولیبالی، علی نعمتی، محمدرضا سلیمانی، امیرمسعود سرآبادانی، شاهین توکلی، سینا اسدبیگی، محمد عسکری، ساسان انصاری و احسان پهلوان برای فولاد به میدان رفتند.

همچنین احمد گوهری، سجاد دانای باغکی، آرام عباسی، سید محمد حسینی، ساویو روبرتو، دیمیتریوس، حامد بحیرایی، بیفوما، مهدی خوشبخت، عادل آرغند و اسماعیل بابایی ترکیب استقلال خوزستان را تشکیل دادند.

در دقیقه ۹ بازی شاهین توکلی با گل به خودی دروازه فولاد را باز کرد. همچنین در دقایق ۴۵ و ۵۳ محمدرضا سلیمانی برای دو بار دروازه استقلال خوزستان را باز کرد.

در این دیدار تیوی بیفوما و مهدی خوشبخت از استقلال خوزستان و محمدرضا سلیمانی و امیرمسعود سرآبادانی از فولاد کارت زرد دریافت کردند.

بیش از ۵ هزار هوادار متعصب و فوتبال‌دوست خوزستانی از نزدیک نظاره‌گر بازی بودند.

این دیدار در هوای ۳۸ درجه سانتی‌گراد برگزار شد و به همین دلیل داور برای دو بار بازی را متوقف کرد تا بازیکنان استراحت کنند.

تیم فولاد و استقلال خوزستان در حال حاضر با ۵۲ و ۳۱ امتیاز در مکان‌های چهارم و دوازدهم جدول رده‌بندی قرار دارند.

 

لینک کوتاه : https://andimeshknovin.ir/?p=8607

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.